Hoppa till textinnehållet

Välkommen till Roslagens Sparbank

Miljöbild från Roslagen

Roslagens Sparbank är den enda banken som har kontor på fyra orter i Norrtälje kommun. Du hittar våra bankkontor i Norrtälje, Hallstavik, Älmsta och Rimbo. Du kan också nå oss via Internet- och Telefonbanken och även i bankappen.

En närproducerad bank

Boka möte när det passar dig. Vi tar emot dig för rådgivning även efter att kontoret har stängt, eller innan vi öppnat på morgonen.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Analyser och rapporter

Swedbank gör ett stort antal analyser, om till exempel marknadsläge, börs och bolag. Vi tar också fram rapporter om hur politiska beslut påverkar enskilda individer, hushåll och företagare.

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken. Du hittar bland annat våra kundcenter för privatpersoner och företag, support, spärrservice och huvudväxel.

God banketik

Som bank är vi helt beroende av omvärldens förtroende för att överleva som bank. Det förtroendet måste i sin tur grundas i god etik och ett stort ansvarstagande i allt vi gör.