Hoppa till textinnehållet

Möt våra medarbetare

I en intervjuserie, gjord av våra praktikanter från Rodengymnasiet i Norrtälje, får du möta några av våra medarbetare på banken, kanske en del yrkesroller som du inte tänker finns på en bank.

Fyrkantigt eller roligt?

Rollen som säkerhetsansvarig är kanske inte så bestämd och fyrkantig som många tror?  

Bild på Jimmy, säkerhetsansvarig på banken

Älskar förändringar

Ann-Louise Nyman är Roslagens Sparbanks alldeles egna produktsamordnare. Med vad innebär då yrkesrollen produktsamordnare? Klart verkar vara att hon är först på bollen när det erbjuds nya möjligheter.

Ann-Louise Nyman

Ett hjärta för Roslagen

Karolina Losell är projektledare för samhällsnytta på Roslagens Sparbank och även verkställande tjänsteman för stiftelserna “Näringsliv & kultur” samt “Forskning & utbildning”. I sin tjänst är hon med och möjliggör många projekt som skapar nytta i Roslagen.

En räddare i nöden

Helena jobbar med krav och obestånd på kreditavdelningen. Det handlar om folk som inte kan eller vill betala. Hon trivs väldigt bra på banken även fast jobbet nästan enbart består av problem. När hon väl finner lösningar som både hjälper kunden och banken så blir hon väldigt nöjd över sin insats. 

Bild på Albin och Helena

En glädjespridare av rang

Bankens HR-assistent Katarina Anjou har en blandad vardag med mycket glädje. I första hand är rollen till hjälp för den ansvarige HR-chefen men jobbet innebär även att exempelvis stödja kollegor i perioder av stress eller dylikt.